Meer dan 75 SSO-medewerkers deden mee aan de digitale paasborrel, compleet met virtuele statafels!

De paasborrel was de ultieme vorm van digitaal samen zijn en samenwerken voor de SSO als onderdeel van CVO. In de twee vorige jaren waren er al ‘offline’ paasborrels gehouden. Door de coronacrisis was deze afgelast op de geplande 7 april. Veel SSO-medewerkers vonden dit jammer. Ze ervaren het niet-hebben van contact met collega’s als een gemis. Bij enkele medewerkers ontstond het idee een online borrel in Microsoft Teams te houden.

Paasboodschap
Enthousiast is door collega’s samengewerkt om verschillende ‘virtuele statafels’ in te richten voor een e-borrel. Na een korte technische uitleg door Dwayne Selsig over het gebruik van deze ‘virtuele statafels’ heeft directeur SSO Marco Heemskerk een paasboodschap gedeeld met de medewerkers. Niet alle meer dan honderd medewerkers konden de borrel meemaken; een aantal moest beschikbaar zijn om de scholengroepen te ondersteunen bij het geven van onderwijs op afstand.

Na de opening zijn de medewerkers digitaal in groepjes uiteengegaan om met elkaar bij te praten. Het was mogelijk te wisselen tussen de groepjes, wat de mogelijkheid gaf veel collega’s even te spreken én te zien.

Een leuke en bijzondere ervaring om op deze manier contact met elkaar te hebben, was de algemene conclusie van de deelnemers.