Joany heeft altijd aangegeven dat ze op enig moment terug wilde naar een bestuursfunctie. Dat deze mogelijkheid zich nu al zou aandienen had ze niet verwacht. Een prettige bijkomstigheid is dat het gaat om een functie in Utrecht, een stad in de buurt van haar woonplaats.

Fundament gelegd
Joany geeft aan de afgelopen drie jaar met veel plezier bij het Comenius College en CVO te hebben gewerkt. Samen met alle collega’s op het Comenius heeft ze het fundament gelegd voor een nieuwe, professionele leergemeenschap. Ook is er onder haar leiding een nieuw schoolplan ontwikkeld met ambitieuze doelen waarin veel verantwoordelijkheid voor de afzonderlijke scholen gecreëerd is. Ze laat het Comenius met vertrouwen achter.

Vertrouwen
Joany zegt: ‘Als ik om me heen kijk ben ik trots en dat geeft mij tegelijk het vertrouwen dat het met het Comenius College goed blijft gaan. Ik ben ontzettend blij dat Eric Dekker, directeur bedrijfsvoering bij het Comenius College, bereid is om de komende tijd de rol van waarnemend directeur op zich te nemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Eric het Comenius College en de directeuren voortreffelijk gaat ondersteunen in de volgende fase.